sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Plannerien viemää


Olen suistanut itseni aivan totaalisesti plannerien ihanaakin ihanempaan maailmaan. Pitää myöntää, että kaikki muut käsityöt ovat jääneet huonolle huomiolle... Kuten blogikin, taas. Mutta pääsia on kaiketi se, että en ole Varpuista unohtanut enkä hyljännyt.

Plannerointi tarkoitukseenhan käy ihan mikä tahansa kalenteri ja jos haluaa, niin senhän voi tehdä vaikka kokonaan itse. Tapoja koristella ja täyttää plannereita on yhtä paljon kun on tekijöitäkin, joten mikään tapa ei ole oikea tai väärä. Aloittaminen on näin ollen erittäin helppoa. Inspiraaitoita voi käydä hakemassa esimerkiksi YouTubesta (hakusanaksi voi laittaa esim. Plan with me), Instagramista sekä Pinterestistä. 

Happy Planner, koko A5.
Omani olen tilannut Käsitellen puodista

Tässä ensimmäinen aukeamani Happy Planneriin. Olen tulostanut tarrapaperille ilmaisen tarrakitin, jonka löysin My Planner Envy -blogista. Näitä ilmaisia tarrakittejä löytyy todella hyvin esim. Pinterestistä hakusanalla "Free printable planner stickers" :)  Kukkateippi on Teippitarhasta. Aukeama näyttää vielä kovin tyhjältä, mutta sinne on lisätty jo paljon juttuja. Tuo Pioni kuvioinen "This week" on itse tehty. Happy Planner toimii meillä kotikalenterina, eli on auki työpöydällä ja siihen kirjataan kaikki meidän perheen menot. Happy Planner on oiva valinta jos tarvitsee paljon tilaa kirjoittaa! Webster's Pages Color Crush, koko a2 (personal).
Omani tilasin Heidin Korttipajasta.


Tässä taasen Color Crushini aukeama ennen muistiinpanoja. Tämä personal kokoinen ihanuus on se, joka kulkee mukana ja johon suunnittelen blogi, IG ja muut vain omat juttuni.
Tässä taasen on itse suunnittelemani tarrat. Kuvat olen löytänyt netistä ja muokannut niihin värejä ja kuvioita. Ylhäällä oleva lintutarra sekä vaaleanpunainen teippi on Teippitarhasta. Sivussa oleva kultaglitterinen klemmari on tehty itse glitterteipistä.

Hiukan vielä etsin omaa tyyliäni koristella ja tehdä, mutta eiköhän se sieltä löydy.

Jos aihe alkoi kiinnostamaan edes hittupittusen, niin tulkaahan kurkkaamaan yksi erittäin hyvä inspiraationlähde sekä paikka, jossa on suuri määrä muitakin aiheesta kiinnostuneita; Planner Lovers Finlad
Heidän blogistaan löytyy erittäin kattavasti infoa aiheesta :)

Aurinkoista sunnuntaita just sulle!

- Ann-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...