maanantai 16. toukokuuta 2016

Happy Planner, Happy Girl

Löysin ihan sattumalta Facebookista muutaman ryhmän (Planner Lovers Finland & Kalenterimania ), joissa keskitytään koristelemaan ja tuunaamaan plannereita ja kalentereita. Olen tavalla tai toisella tehnyt tätä itsekin jo vuosia, mutta nuo ryhmät saivat minut kyllä ihan sekaisin ja hurahtamaan totaalisesti!


Tilasin ensimmäisen Happy Plannerini Käsitellen Facebook -ryhmästä. Ja nyt on hehkutettava nopeaa toimitusta ja erittäin ystävällistä asiakaspalvelua. Valikoimaa on paljon, kannattaa käydä kurkkaamassa! Tein tilaukseni torstaina myöhään illasta ja sain noutaa pakettini Ärrältä jo lauantaina.. Enpä tiennyt, että paketit liikkuvat noutopisteisiin myös lauantaisin.


Kaatosateessa poljin pyörällä 4km hakemaan tätä ihanuutta. Marika oli myös sujauttanut muutaman ihanan yllärin pakettiin. On kyllä niiiin herkullisen värinen tuo lanka ja nuo sticky notesit tulevat aivan varmasti käyttöön!
Huomasin, että washiteippi kokoelmani on hävettävän surkea eikä muitakaan koristeluun sopivia juttuja oikein ole. Pitänee parantaa tilannetta ja naputella hiukan tilausta menemään, joten eipä tässä muuta kuin Ebay ja Teippitarhan sivut auki.

Mukavaa alkanutta viikkoa just sulle ♥

- Ann-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...