sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Äidin toivehuivi sekä kauluri

Äiti pyysi minua tekemään itselleen kaulurin näille kylmille ilmoille. Se on käytännöllinen koiran kanssa ulkoillessa, eikä tarvitse miettiä kuinka sen asettelesi takin alle kuten huivin kanssa joutuu tekemään. Selailin muutaman päivän Pinterestiä ja Googlea läpi ja törmäsin simppeliin Hepsin kauluriin. Toki jokin ihana palmikkoinen tai pitsinenkin käväisi mielessä, mutta kun käyttötarkoitus on simppeli, niin en lähtenyt krumeluureja tekemään ;)


Tässä kauluri äitini kaulassa.

Lanka: Novita Alpaca Wool
Menekki: 52g
Puikot: KnitPro Zing, 4mm, 80cm pyöröt

2o2n joustimessa on 92s ja se on noin. 10cm korkea.
Joustimen jälkeen tein sileälle neuleelle lisäyksiä ohjeen mukaan n. 8cm ajan ja sen jälkeen n. 2 cm taas joustinta.

Samalla innolla tein myös kolmiohuivin äidin toiveen mukaan. Laittelin hänelle sähköpostilla mielestäni kauniiden huivien kuvia ja hän valitsi mieleisensä. Harmillisesti tallensin kuvia vain koneelle lähettääkseni ne sähköpostilla ja jostain kumman syystä en pinnannut huivin ohjetta. Kaaviokuvastakin olin ottanut vain kuvakaappauksen tabletille. Joten jos joku tietää, mistä tämän huivin ohje löytyy, niin kerrothan, kiitos :)Lanka: Novita Huurre
Menekki: n. 50g
Koukku: Clover 4
Ohje: TÄÄLTÄ
Koko: n. 115 x 57 cm

Koukku olisi saanut olla kooltaan jopa 5, olisi tullut vielä ilmavampi ja suurempi. Tosin tämä oli äidin mielestä oikein passeli koko.

Harmittaa, kun kuvat ovat hieman heikkoja. En ollut tajunnut säätää uuden puhelimeni kameran asetuksia. Nyt niiden pitäisi olla kuitenkin kunnossa ja kuvienkin onnistua jatkossa toivottavasti ainakin paremmin.

Kirpasakoita pakkaspäiviä kaikille!

Ann-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...