torstai 3. joulukuuta 2015

Hieman erilaiset pakettikortit joululahjoihin

Tänä jouluna sujautan lahjoihin hieman erilaiset pakettikortit viime vuosien paperisten sijaan. Ostin Paapolta messuilta kilon paketin Jovin ilmakovettuvaa askartelumassaa (näitä on myös 500g ja 250g paketeissa) ajatuksena tehdä koristeita kuuseen.

Koristetähtiä tehdessä muovautui ajatus pakettikorteista. Sydämiin ja Made with love - koristeisiin olen käyttänyt Dekoretesta ostamaani Mama Elephat leimasinsettiä nimeltään No peeking.

Upotin lasisia sydänhelmiä Made with love -tageihin, toivottavasti ne pysyvät kiinni... Olisikohan pitänyt laittaa tippanen liimaa? Näitä ajattelin käyttää niihin lahjoihin, jotka olen itse tehnyt ja voisihan näitä tehdä lisääkin odottelemaan myöhempiä aikoja :)

Eskarilainen oli kanssani tekemässä ja hänen koristeensa ovat ihanan persoonallisia :)
Olen hurjan ylpeä pojasta, kun jaksoi keskittyä niinkin kauan ja oikein leimasinkirjaimilla painaa tekstejä. Hän kun on sellainen viipperä, että ei kovin kauaa jaksa yhteen asiaan keskittyä.

Joko teillä on jouluvalmistelut alkaneet?

Kivaa viikonlopun odotusta just sulle!

- Ann-Mari

1 kommentti:

  1. Olipas mukavaa löytää eilen sinun blogisi. :) Kiva kun kirjoittelet ja jaat juttujasi muille. Olet nin hurjan taitava käsistäsi. Liityin myös blogisi lukijaksi.

    Itse aloitin kanssa uuden blogin marraskuussa jossa kirjoittelen elämäntapaprojektistani sekä Lifestylystä.
    Hieman voit ihmetellä kuka olen, mutta vierailemalla täällä: http://maajanprojekti.blogspot.fi/ tiedät enemmän. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...