sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Suomen kädentaidot messujen satoa

Huuuuuh, jopas oli messuviikonloppu! Myönnettäköön, että kaksi päivää olivat itselleni tarpeeksi. Perjantaina olin paikalla heti klo 10 kun ovet aukesivat ja tunnin verran oli ihanan väljää, kunnes ihmisiä alkoi olla jo sen verran paljon, että kuvaaminen oli haastavaa. Lauantaina olin piakalla vasta klo 11 ja niin oli moni muukin. Pahoittelen siis hieman huonoja kuvia. Jouduin rajailemaan kuvia myös sen takia, että niissä oli ihmisten kasvoja tunnistettavasti, enkä tahdo laittaa kenenkään nassua yleiseen jakoon ilman lupaa :)

Luvassa siis erittäin kuvapitoinen postaus.

Perjantaina suunnistin Paapon ständille ja nappasin mukaani pillikranssiin tarvikkeet sekä muuta pientä. Palasin lauantaina uudestaan ja rohmin mukaani vielä lisää pillejä ja rautalankaa, sillä sain jo perjantai-iltana kulutettua lähes 100 pilliä innostuksissani.

Kiitos ystävällisestä palvelusta Paapon porukalle!

En oikein tiedä, mitä ihmettä päässäni liikkui kun kävin Suomen Langan ständillä ja ostin vain YHDEN kerän tarjouksessa olevaa violettia Molla kalalankaa. Olin ensimmäinen asiakas perjantai-aamuna ja valinnanvaraa olisi ollut. Kevyesti harmittaa, onneksi näitä lankoja saa kuitenkin tilattua. Kiitos myös Suomen Langalle hyvästä palvelusta.Paapiin ympärillä kävi niin kova kuhina, että nopeasti nappasin ihanan Siirin ja Myyryn jouluisen trikoopalan ja pari kuvaa ja siirryin syrjään tungoksesta. Saahan näitä sitten tilattua ilman ihmisten kyynerpäitä suussa (nimimerkillä 159.5cm pätkä ;) ). Kuhinasta huolimatta sain oikein ystävällistä palvelua, kiitos :)
Teippitarhalla kävi niin ikään kova kuhina, eikä suotta. Toinen toistaan värikkäämmäät teipit saavat varmasti ohikulkijan kiinnostumaan. Vaikka ihmisiä oli paljon olen oikein iloinen erittäin hyvästä palvelusta. Myös Teippitarhan hulinassa kävin lauantaina ostamassa hieman lisää tageja.Voihan Dekorette, mielelläni olisin vienyt koko ständin kotiin. Ihanat Mama Elephant ja Lawn Fawn leimasimet ovat suosikkini ♥  Harmi kun tuo budjetti tulee vastaan ;) Hyvää palvelua sain myös täällä!
Lankavan ständi oli ihanan suuri ja kuteissa iski valinnanvaikeus. Oli mukavaa kun yksi myyjä keskittyi vain minun kysymyksiini sen hetken kun tarvitsin apua, vaikka ihmisiä oli paljon. Suuri kiitos siis siitä.
Tallipihan Suklaapuodilla oli aivan ihania herkkuja ja niin kauniisti laitettu ständi. Näitä herkkuja pääsen maistelemaan onneksi ihan koska vain kunhan jaksan raahata itseni bussiin ja huristella kymmenisen minuuttia ;)Pitää mainita myös Taitoisa Oy, josta sain hyvät ohjeet ostaessani koruliimaa. Kuvia osastosta en enää lähtökiireissäni hoksannut ottaa.

Messut olivat kaiken kaikkiaan ihanan inspiroivat, jalkoja puuduttavat ja innolla odotetaan taas ensi vuotta. Tässä vielä erittäin surkea, kännykällä napattu kuva ostokistani.
Mukavaa alkavaa viikkoa just sulle!

- Ann-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...